Up with people in Leuven

Op 8 november komt de show van Up With People naar de Sportoase met als special guest Sandrine. Lang, lang geleden zag ik ergens in Vlaanderen een show van Up With People en ik herinner mij dat ik zwaar onder de indruk was van het enthousiasme dat die jonge mensen op het podium uitstraalden. Up With People is veel meer dan een bende zingende jongeren die door de wereld trekken. Up With People is een project dat een steentje wil bijdragen aan een betere wereld. De opbrengst van de show in Leuven gaat o.a. naar het Zuster Jeanne Devos fonds.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Up with people in Leuven”

Joyce
(on augustus 7th, 2008 at 13:06)

Hey Carolien,

Graag zou ik ooit één van die enthousiaste mensen zijn…

Wil je eens een kijkje nemen op mijn blogje alsjeblieft?

Indien het je zo’n positieve indruk gegeven heeft zal dit je ook wel interesseren…

Alvast bedankt!

groetjes,

Joyce