Tweede editie XXL convention

Nog een berichtje voor sportievelingen. Op 25 november vindt op de Sportoase Philipssite de tweede editie van de XXL convention plaats . Deelname aan de grootse fitnessconventie van België is gratis. Tijdens deze conventie zal je kunnen kennismaken met nieuwe trends en producten op het gebied van indoor cycling, groepslessen, groepstraining op fitnesstoestellen en aquafitness. Inschrijven kan op www.xxlconvention.be. Aarzel niet te lang, want er zijn al veel sessies volzet.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Tweede editie XXL convention”

stephanie
(on november 8th, 2012 at 12:13)

ik geraak nergens op de site van de xxl convention en ben hier al heel lang achter aan het zoeken.
Weet jij een manier om uw nu nog te kunnen inschrijven (ook al is het vrij laat?).

alvast bedankt.

 
Dries
(on november 9th, 2012 at 15:19)

@stephanie: Hun website werkt inderdaad niet meer… Eventueel contacteer je Sportoase en misschien kunnen zij je verder helpen? Hun contactgegevens staan op http://www.sportoase.be/nl/philipssite/informatie