Vlaamse improcup in Leuven

Op 13 december om 20.00u kruisen 13 Vlaamse improvisatiegezelschappen de degens tijdens de Vlaamse Improcup. Namen als PREPAREE, improrlando, the lunatics, improger, improfiel, impro-noevoo, borrris, kabloeng, de BIL, inspinazie, 3menX, improvizeer of de radiateurs, doen bij de liefhebbers van improvisatietheater beslist een belletje rinkelen. Dit ongetwijfeld unieke spektakel vindt plaats in Aula Pieter de Somer in de Deberiotstraat.

Update 15/12: Bij Blikkendoos vind je een verslag van de improcup.

Bookmark and Share

Er zijn 4 reacties op “Vlaamse improcup in Leuven”

Pelle
(on december 15th, 2007 at 2:50)

Misschien was dit eerder een kort verslagje van de nevenactiviteiten :-) Binnenkort zullen er ook foto’s verschijnen op de website van Preparee(.be)

 
Carolien
(on december 17th, 2007 at 0:23)

@Pelle: We houden het in de gaten.

 
WiLe
(on december 18th, 2007 at 23:08)

En voor wie dan nog niet verzadigd is, volgen er in het voorjaar De Zaterdagen (2 improdagen rond een bepaald thema voor gevorderden, WiSPER i.s.m. Inspinazie), avondreeksen Improtheater à la Johnstone, improtrainingen voor spelers met basiservaring, en nog veel, veel meer. Alle info op WiSPER.be.

 
Hans
(on december 2nd, 2008 at 19:05)

wie al tickets heeft en toch beslist om niet te gaan(donderdag is een TOPavond op tv, lekker in je eigen luie zetel…) , mijn tv is kapot en ik heb nog geen ticket. Twee liefst. 0486/517875