Abdij Keizersberg in erfpacht

Gelezen op http://rknieuws.net: de stad Leuven zal een deel van de abdij Keizersberg in erfpacht nemen voor 99 jaar. Een deel van de Parkabdij is op dit moment ook al in erfpacht van de stad Leuven en waarschijnlijk zal hetzelfde gebeuren met de abdij van Vlierbeek in de toekomst. Meer info vind je op de post op rknieuws.net. Deze beslissing zou terug te vinden zijn in het verslag van de gemeenteraad van 26/11/2007 maar het tekstverslag blijkt nog niet beschikbaar te zijn.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Abdij Keizersberg in erfpacht”

Stad Leuven neemt de gronden van de abdij van Vlierbeek in erfpacht
(on maart 14th, 2008 at 18:21)

[…] op het nieuwsblad: na de abdij van ‘t Park en de abdij Keizersberg zal de stad Leuven nu ook een stuk van de abdij van Vlierbeek in erfpacht nemen. Enkel de gronden […]