Music for Life

Van 19 tot 24 december organiseert Studio Brussel voor de tweede keer Music For Life samen met het Rode Kruis en één. Het concept blijft ongewijzigd: drie dj’s sluiten zich zes dagen lang in het Glazen Huis op, van waaruit ze 24 uur op 24 radio maken met enkel de verzoekplaten van de luisteraars. Dit jaar wil StruBru het gebrek aan proper drinkwater in ontwikkelingslanden onder de aandacht brengen.

Het Glazen Huis is net als vorig jaar terug te vinden in Leuven op het Martelarenplein. De drie presentatoren die aan deze actie deelnemen zijn Peter Van de Veire, Tomas De Soete en Siska Schoeters. Ga zeker eens langs om een liedje aan te vragen en een duit in het zakje te doen voor het goede doel.

Update 29/11: Karel vraagt zich af of de tweede editie het succes van de eerste kan evenaren.

Bookmark and Share

Er zijn 4 reacties op “Music for Life”

Goya
(on november 28th, 2007 at 19:05)

Gaat leuven.blogt live verslag uitbrengen van aan het huis? :-)

 
Carolien
(on november 28th, 2007 at 20:21)

Wel, ik heb nogal snel last van koude vingers, maar wie weet. ;-)

 
Leuven blogt » Blog Archive » Party for life!
(on december 17th, 2007 at 23:14)

[…] Samen met Studio Brussel organiseert het Depot op zondag 23 december Party For Life. Komen plaatjes draaien op dit feestje: Ed & Kim, Goose DJ’s, 2 Many DJ’s, Dr Lektroluv en Gerrit Kerremans. De opbrengst gaat integraal naar Music For Life. […]

 
Dries
(on december 18th, 2007 at 16:23)

Blijkbaar heeft veto een originele manier gevonden om een steentje bij te dragen:
http://www.veto.be/veto/index.php?option=com_content&task=view&id=1619