Leuvens fotografie- en schrijftalent

Nog een leuke boekentip, maar deze keer voor de ouders van jonge kindjes. Julie Feyaerts uit Kessel-Lo maakte voor haar afstudeerproject aan het Brusselse Narafi een fotografisch prentenboek. Het boek is te koop bij Julie zelf. Ik ben alvast van plan mij een exemplaar aan te schaffen. Ik denk dat ik wel een paar kindjes ken die ik daarmee een pleziertje kan doen. ;-)

Bed vol dromen

Update 8/12: Belofte maakt schuld. Dries en ik zijn vandaag een paar boekjes gaan halen bij Julie, een zeer sympathiek meisje van wie we ongetwijfeld nog zullen horen. Haar fotografisch prentenboek is zeer geslaagd en tot in de puntjes verzorgd. Een leuk alternatief voor het klassieke prentenboek met tekeningen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.