OutOfOffice party X-mas editie

De formule van de Leuvense AfterWorkParty’s, elke derde woensdag van de maand in het Musicafé, is ondertussen uitgegroeid tot een klassieker voor de werkmensen onder ons. De kerst-editie op woensdag 19 december belooft een extra fijn feestje te worden, met de nodige verrassingen voor de aanwezigen. De deuren van het Musicafé in de Muntstraat gaan open om 19u en sluiten om 24u stipt. Zodat iedereen nog voldoende slaap krijgt om de volgende dag fris aan het werk te gaan.

De organisatoren beloven bovendien voor elke bezoeker die vóór 20.30u voorbij de kassa komt, 2 euro te schenken aan Ecassef. Ecassef is een organisatie die in Ecuador projecten doet in het kader van educatie, werkgelegenheid, milieu en verbetering van levensomstandigheden. Feesten voor het goeie doel. Als dat niet mooi is.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.