STUK zoekt vrijwilligers

Ligt de culturele sector je nauw aan het hart? Heb je wat vrije tijd die je graag opvult? Misschien is vrijwillerswerk bij het STUK dan wel iets voor jou.

Op de website van het STUK lezen we het volgende:

Vrijwilligers worden in STUK ingeschakeld om allerlei taken te volbrengen. Een artiest moet opgepikt worden in Zaventem, de muur van de Expozaal kan best een nieuw laagje verf gebruiken, het Duitse dansgezelschap vraagt een tolk, de nieuwe tentoonstelling moet bewaakt worden, de nieuwe STUKflyer moet in alle Leuvense cafés verdeeld worden… het is maar een greep van de taken waarvoor we beroep doen op vrijwilligers. In ruil hiervoor voor dit werk kunnen de vrijwilligers gratis naar een voorstelling. Als dit spek voor jouw bek is, neem dan contact op met Annelies (vanaf 01/09/07), de vrijwilligerscoördinator: 016/320 311 of vrijwilligers@stuk.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.