Music for Life – de repetitie

Jaja, deze ochtend was uw trouwe reporter van de partij, de bittere kou trotserend. Ik was nog net op tijd om de stem van minister Bourgeois over het Martelarenplein te horen klinken die het allereerste plaatje in het kader van de actie Music for Life aanvroeg. Na dit niet zo memorabel moment was het de beurt aan Marcel Vanthilt die met de cameramannen en de geluidscrew zijn speech aan het repeteren was met de hulp van een standin voor burgemeester Tobback. Best wel grappig toen de standin op één van de vragen over watertekort iets antwoordde in de trand van: ik drink alleen maar Stella.

Marcel Vanthilt repeteert

Mensen die leuke verhalen of foto’s over Music for Life met ons willen delen, klik op de contactknop en maak ons gelukkig!

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Music for Life – de repetitie”

Leuven blogt » Blog Archive » Music for Life - links
(on december 20th, 2007 at 11:33)

[…] Leuven.blogt spot een repeterende Marcel Vanthilt […]