Così fan tutte in de schouwburg

Op donderdag 10 januari om 20.00 uur wordt deze opera van Mozart opgevoerd in de Schouwburg. Meer informatie over tickets en toegangsprijzen.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Così fan tutte in de schouwburg”

Leuven blogt » Blog Archive » Operagala
(on januari 9th, 2008 at 12:22)

[…] Zoals al aangekondigd wordt morgenavond de opera Così fan tutte opgevoerd in de Schouwburg, maar dat is niet het enige opera-evenement voor deze week. Vrijdag 11 januari brengt het Collegium Instrumentale Brugense o.l.v. dirigent David Angus een heel operagala in het Lemmensinstituut samen met de Solisten van de Operastudio Vlaanderen. Zij zullen een aantal ouvertures en aria’s brengen uit gekende opera’s van Mozart. Praktische info kan je hier vinden en reserverven van tickets kan hier. De prijzen variëren van 12,50 tot 25,00 euro (reductie voor +60, mindervaliden en jongeren onder 26 jaar). Stem of voeg toe aan : […]