Binnenkort virtuele stadsgids in Leuven

Gelezen in de Passe-Partout van 9 januari 2008. In het artikel wordt aangekondigd dat toeristen binnenkort Leuven kunnen bezoeken met een virtuele stadsgids. Voor de ontwikkeling van een virtuele, gps-gestuurde stadsgids gaat Leuven in zee met de VRT. Schepen van toerisme Dirk Vansina zegt hierover het volgende: “Ruim veertig monumenten en toeristische plekjes vormen evenveel knooppunten voor een wandeling. Via een website kun je dan je eigen route samenstellen en downloaden. Onderweg krijg je archiefbeelden te zien, komt een bekende Leuvenaar aan het woord of beluister je een muziekfragment.”

De redactie van leveninleuven.be stelt zich bij deze kandidaat om de toekomstige virtuele stadsgids uit te testen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.