Cover Mintzkov en win een plaats in hun voorprogramma

Op donderdag14 februari palmt Mintzkov het Depot in voor een onvergetelijke Mintzkov-avond. Drummer Min Chul selecteert zijn favoriete filmscènes. Bassiste Lies en toetsenist Pascal draaien plaatjes. Zanger Philip Bosschaerts en Min Chul customizen je Mintzkov shirt. Voor dit concert nodigt Mintzkov zijn vrienden uit vóór, maar ook óp het podium in Het Depot. Speel je in een band, verras Mintzkov dan met een versie van één van hun nummers. Stuur de opname van dit nummer en je beste eigen nummer naar Mintzkov, Lucas Munichstraat 102, 9000 Gent of naar mintzkov@rockoco.be vóór 15 januari 2007. De beste band mag op 14 februari het voorprogramma verzorgen!

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Cover Mintzkov en win een plaats in hun voorprogramma”

Winnaar coverwedstrijd Mintzkov bekend
(on januari 25th, 2008 at 20:14)

[…] tijd geleden lanceerde Mintzkov een oproep om op originele wijze een Mintzkov-nummer te coveren. Uit de inzendingen koos Mintzkov voor de cover van Minguz. Deze tweekoppige Antwerpse band kon de […]