Zwemmen in de Sportoase

Kathleen heeft nogal wat opmerkingen over de organisatie en de zweminfrastructuur van de Sportoase. Wat zijn jullie ervaringen? Zwemmen jullie graag in de Sportoase? Zijn er voldoende banen voor vrij zwemmen? Laten de lockers het bij jullie soms ook afweten?

Wij horen het graag!

Update 20/01: Nog meer avonturen van Kathleen in de Sportoase.

Bookmark and Share

Er zijn 4 reacties op “Zwemmen in de Sportoase”

Valentijnszwemmen
(on januari 19th, 2008 at 19:00)

[…] nu we het toch over zwemmen hebben, een interessante paragraaf uit de nieuwsbrief van de Sportoase: Om het zwemmen ook […]

 
Maartje
(on januari 20th, 2008 at 1:19)

Zwemmen in sportoase is een soort van noodzakelijk kwaad. Je kan in het sportkot gaan zwemmen, maar die uren zijn beperkt en voor luxebeesten zoals mezelf is het toch minder geschikt. Dus betaal ik tweeënhalve euro per keer (da’s omdat ik een vijftigbeurtenkaart heb genomen) om te zwemmen in een baan die te smal is. De kastjes zijn vaak kapot, een tijdje geleden waren er een aantal kleedhokjes die niet op slot gingen en zelfs ééntje zonder deur, het personeel is niet altijd heel erg vriendelijk. Er scheelt altijd wel iets met een aantal douches. De toiletten zijn heel erg jakkes, terwijl er de hele tijd een kuisman op en neer de gang gaat met een elektrische dweil. De gangen, bijgevolg, zijn gevaarlijk glad. En koud, brr.
Ze hebben geluk dat ze een monopoliepositie hebben in het centrum van Leuven, want de vier euro die je als facultatieve zwemmer betaalt zijn ze echt niet waard.
Vind ik, natuurlijk.

 
Carolien
(on januari 20th, 2008 at 13:18)

@Maartje: Wel peroonlijk vind ik het zwemmen in de Sportoase ook wat aan de dure kant, vooral omdat het zwemcomfort niet altijd optimaal is. De toiletten heb ik er nog nooit bezocht, omdat ik nu eenmaal een hekel heb aan toiletten in zwembaden en toiletbezoeken aldaar probeer te vermijden door thuis vlak voordat ik ga zwemmen het toilet op te zoeken.

 
Koen
(on februari 18th, 2008 at 17:37)

Ik betaal ook €2.5 per beurt met mijn kaart en ik vind dat eigenlijk absoluut niet veel. Je moet natuurlijk wel de rustigere momenten kiezen want de zwemclubs nemen alle banen in beslag. Voor de rest vind ik het alleen maar een zeer grote verbetering op het krot aan het hogeschoolplein dat men vroeger zwembad noemde. Ik ben heel tevreden met de komst van Sportoase.