DJ contest bij Radio Scorpio

Radio Scorpio organiseert een DJ contest op 9 februari in samenwerking met het Depot. Om deel te nemen moet je hen voor 6 februari een mix en bijbehorende playlist bezorgen. Op de site van Radio Scorpio vind je de voorwaarden en meer informatie. De beste inzendingen worden gedraaid op Radio Scorpio op 9 februari en de winnaar draait op Kulturama in de Silo op 16 februari.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “DJ contest bij Radio Scorpio”

Frederik
(on januari 21st, 2008 at 0:55)

Ja inderdaad! Vergeet zeker de Scorpio Scapes niet in het Stuk Café voor meer informatie wie er die er allemaal draait kan je ook terecht op radioscorpio.com.

oh ja even dit, Radio Scorpio is steeds op zoek naar nieuwe medewerkers. Voel je je geroepen om zelf radio te maken neem dan maar gerust contact op met de redactie. (scorpioscoops@radioscorpio.com) of mail, drop een comment op mijn about pagina op men blog (http://fhfoto.wordpress.com/about/)

Frederik
Redactie Scorpioscoops