La Coquerie

Koken aan de kaai. Dat is de slogan van dit uniek restaurant. La Coquerie heeft twee troeven die het onderscheiden van elke ander restaurant: het is gehuisvest in een gerestaureerd binnenvaartschip uit 1940 en je moet er zelf je eten bereiden. Je kan bij La Coquerie zowel privé terecht als voor bedrijfsfeesten. Alles draait om het samen koken en de gezellige ontspannen sfeer die dat met zich meebrengt. Bovendien biedt La Coquerie ook een heel aanbod aan kookworkshops aan, van tapas tot Aziatische keuken en dit aan de prijs €65 per workshop. En dat is nog niet alles: La Coquerie heeft ook een eigen kookboek uitgebracht met als titel Kan nie koken. Ben je na dit alles geïnteresseerd om er met een grote groep vrienden of collega’s een gezellige avond of middag te vertoeven, lees dan zeker ook het verslag van Cajiente. Zij is er onlangs gaan eten met haar werk.

En waar ligt die boot dan juist, hoor ik jullie al vragen. Wel die ligt voor anker ter hoogte van Kolonel Begaultlaan 5 , tegenover GAMMA, B-3012 Wilsele (Leuven). Meer contactinfo is op deze pagina te vinden. Let op, enkel voor groepen!

Bookmark and Share

Er zijn 5 reacties op “La Coquerie”

Carolien
(on januari 21st, 2008 at 14:59)

Haha, wat grappig. Ik heb dit weekend La Coquerie in mijn Treo gestopt als mogelijke optie voor een groepsactiviteit. Ik schrok wel toen ik de prijzen zag van privé events. Dan lijkt zo’n workshop een meer haalbare kaart. Alleen spijtig dat al de workshops op een dinsdag vallen en ik dan Japanse les heb.

 
Goya
(on januari 21st, 2008 at 15:08)

Die prijzen zijn inderdaad niet van de poes. Is volgens mij dan ook meer bedoeld als teambuilding event voor bedrijven.
Die teambuildingactiviteiten volgen bepaalde trends, en gezamenlijk koken is blijkbaar zo een trend

 
cajiente
(on januari 21st, 2008 at 22:13)

‘t Is inderdaad duur. Maar ik durf nu eindelijk een normaal babbeltje te slaan met onze bestuursleden. Dus het werkt wel ;-)

 
Carolien
(on januari 21st, 2008 at 22:32)

@cajiente: Och, maar als bedrijfskost vind ik dat volledig verantwoord, maar om met een groepje vrienden te gaan koken, is het toch net iets te hoog gegrepen voor mijn portemonnée.

 
cajiente
(on januari 21st, 2008 at 23:28)

@carolien: Inderdaad. Ook in mijn budget past een picknick in een sloep beter :-)