40ste Internationale Carnavalstoet te Leuven

De Orde van de Pietermannen (het Stadscarnaval in Leuven) organiseert met medewerking van het Stadsbestuur van Leuven op zaterdag 16 Februari 2008 hun 40ste Internationale Carnavalstoet te Leuven.

De stoet wordt gevormd op het Sint-Jacobsplein waar deze zal vertrekken om 15.11H

De stoet trekt langs de Brusselsestraat – Thielemansstraat – Dirk Boutslaan – Margarethaplein – Fochplein – Tiensestraat – Herbert Hooverplein – Jan Stasstraat – Bondgenotenlaan – Martelarenplein – Tiensevest – Diestsestraat – Vital Decosterstraat – Bondgenotenlaan – Fochplein naar de Grote Markt.

Op de Grote Markt zal de stoet geschouwd worden door de Prins van Loven 2008 DANNY 1 met zijn gevolg en de prominenten van De Stad Leuven en de Provincie Vlaams-Brabant.

Na de stoet trekken we met z’n allen naar Zaal Rijschool langs de Rijschoolstraat te Leuven waar het Internationale Prinsenbal op gang zal komen.

Op het Prinsenbal zijn er diverse optredens voorzien van groepen uit Binnen- en Buitenland. De Jaartallen zorgen dat de dorst en de honger gelaafd kan worden.

De toegang tot het Internationaal Prinsenbal is GRATIS en er zijn prijzen voorzien voor de best verkleden.

ALAAF , ALAAF , ALAAF

Prins van Loven 2008 DANNY 1

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “40ste Internationale Carnavalstoet te Leuven”

Geslaagde 40ste Internationale Carnavalstoet Leuven
(on februari 20th, 2008 at 21:55)

[…] de namiddag trok de 40ste Internationale Carnavalstoet door het zonnige stadscentrum van de Europese Carnavalstad Leuven met een nog nooit gezien aantal […]