Voel je wat? Wandeltocht door Leuven

Op zoek naar een origineel voor Valentijn? Dan is de wandeltocht “Voel je wat?” misschien wat voor jou. Toerisme Leuven stippelde een romantische wandeltocht uit die twee uur lang langs de intiemste plekjes van Leuven voert. Met meeslepende verhalen over springlevende passie en eeuwenoude liefde. Je kan het wandelpakket ophalen bij In&Uit Leuven. Op zondag 17 februari is er om 15.00u een wandeltocht met gids.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Voel je wat? Wandeltocht door Leuven”

Bert
(on februari 15th, 2008 at 14:51)

Je moet wel wat doorzettingsvermogen tonen om vanuit de bovenstaande links naar de persoon te komen die je kan inschrijven. Een beetje coordinatie van de informatiekanalen van Leuven zou de stad waar men die dingen op universitair niveau onderwijst niet misstaan. Daarentegen zijn alle mensen die ik aan de lijn gehad heb vriendelijk en gedienstig.

 
Carolien
(on februari 15th, 2008 at 20:15)

Beste Bert, er is blijkbaar een foutje in mijn bericht geslopen, waarvoor mijn verontschuldigingen. Nu staat de juiste link naar de Kulturamapagina er wel. Toch wil ik er even op wijzen dat deze blog geen initiatief is van de stad Leuven. Al de berichten hier worden geschreven door vrijwilligers die in hun vrije tijd aan deze blog meewerken.