Milow in het Depot, recensies en foto’s

Voor een terugblik op het optreden van Milow in het Depot, kan je terecht bij Tine en Nsenada. Foto’s vindt je op Soundslike.be.

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Milow in het Depot, recensies en foto’s”

Nsenada
(on februari 11th, 2008 at 8:01)

Beste, je hebt blijkbaar een link gemaakt naar mijn blog omdat daar foto’s van het Milow-optreden in Leuven zouden opstaan. Ik kan met 100% zekerheid zeggen dat er geen enkele Milow foto te vinden zal zijn. Over het optreden ben ik eigenlijk minder te spreken! Wat ik gezien heb is zeker en vast wel goed bevonden maar het(voor mij dan toch, gezien werkverplichtingen) veel te late uur dat Milow op het podium stapte was toch een enorme domper op de feestvreugde!

 
Nsenada
(on februari 11th, 2008 at 8:16)

Iets te snel gelezen dus ;-) het zou om een recensie gaan. Die staat er maar wel een heel korte dan! Die studente, naam even vergeten, had wel een goede stem en podium precense maar voor mij toch iets wat ik het laatste jaar al meer op de radio had gehoord! Ik vond het wel heel sterke eigen nummers(en de covers mochten er ook best wezen) er is vast en zeker een mooie muzikale toekomst weggelegd voor haar. Racoon daarentegen was alles behalve mijn ding! Dan had ik liever de juffrouw nog wat langer bezig gehoord.

 
Carolien
(on februari 11th, 2008 at 12:10)

@Nsenada: Een korte recensie is ook een recensie. ;-) En het is interessant om eens een dissident geluid te horen.