20 februari: Jazzconcert Arne Van Coillie Trio

Het lijstje muzikanten waarmee het Arne Van Coillie Trio het podium deelde laat zich lezen als een ‘who is who in Belgian jazz’. In UUR KULtUUR delen Arne Van Coillie (piano), Flor Van Leugenhaeghe (contrabas) en Luc Vanden Bosch (drums) het podium met een internationale ster. De Duitse jazzzangeres Sabine Kühlich studeerde saxofoon, klarinet en zang in o.a. Nederland en de Verenigde Staten. Vooral in New York kreeg ze het jazzvirus flink te pakken. Sindsdien schrijft ze haar eigen songs in de beste swingtraditie.

Het concert vindt plaats op 20 februari om 21.00u in Alma 2.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “20 februari: Jazzconcert Arne Van Coillie Trio”

Dikkie
(on februari 13th, 2008 at 14:12)

Super! Hier wil ik wel naar toe. Iemand zin om mee te gaan?

 
Carolien
(on februari 14th, 2008 at 23:17)

@Dikkie: Die week staat er al zoveel in mijn agenda dat ik het wijs acht om die avond een beetje thuis te zitten en te bekomen. ;-)