The Lunatics in de Minnepoort

The Lunatics zijn ondertussen een gevestigde naam in het wereldje van het improvisatietheater. Op vrijdag 29 februari (een schrikkeldag, daar doen ze ongetwijfeld iets origineels mee) om 20.00u komt dit Gentse gezelschap naar de Minnepoort. Tickets kunnen online besteld worden.

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “The Lunatics in de Minnepoort”

Lime
(on februari 12th, 2008 at 10:41)

Jammer dat ze niet meer om de twee weken komen. Was veel goedkoper, en zo’n avondje lachen was telkens weer een opsteker. Geen idee waarom ze er niet meer zijn…

 
Lachen met the Lunatics
(on maart 1st, 2008 at 16:28)

[…] gezelschap van Lime, Bart en een jongen die geen blog heeft (jaja, die bestaan nog) naar the Lunatics in de Minnepoort. Er was wat overredingskracht voor nodig om mijn vriendje te overtuigen om mee te gaan, want hij […]

 
The Lunatics in de Minnepoort - recensie
(on maart 2nd, 2008 at 12:36)

[…] weer niet) regen trotserend begaf ik mij naar de Minnepoort om een prachtig improvisatietheater van the Lunatics en de Neveneffecten te bezichtigen. En dat is nu net het hele probleem. Ik (en de mensen die mij eigenlijk veel te […]