Artefact expo

Enkele impressies van de Artefact expo in het STUK. De expo is volledig gratis, dus je hebt geen enkel excuus om deze tentoonstelling te missen. Volg bij het binnenkomen de rode lijn en je komt vanzelf bij de verschillende installaties. De kunstenaars spelen met concepten van tijd en ruimte. Ook de invloed van de media (oude én nieuwe) komt aan bod. Mijn persoonlijke favorieten waren “Warum 2.0″van Stefaan Decostere, “Movement #79″ van Christoph Fink en “Auditions for a revolution” van Irina Botea. Ik ga niet al te veel over de expo verklappen. Neem zelf een kijkje en laat je verrassen door de originele kijk van deze kunstenaars op soms alledaagse en soms buitengewone gebeurtenissen.

Meisje

Gezichten

Meer foto’s vind je op flickr. Stew schreef er een stukje over. Eddiefromohio ook.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.