Misviering in het Leuvens dialect

Op zondag 2 maart zal de eucharistieviering in de Sint-Pieterskerk volledig in het Leuvens dialect doorgaan. Zelfs het huiskoor zal in het Leuvens zingen. Voorlopig is slechts 1 misviering in het Leuvens gepland, maar het is goed mogelijk dat dit initiatief nog herhaald wordt. Opgepast: in een aantal kranten stond de foutieve datum ‘zondag 3 maart’!

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Misviering in het Leuvens dialect”

Dries
(on maart 2nd, 2008 at 22:27)

Volgens een bespreking in de Knack was het een groot succes.

 
anijsje
(on maart 3rd, 2008 at 22:10)

ja ik las ook dat er enorm veel volk was! het katholicisme in Leuven herleeft! Ik heb het spijtig genoeg gemist, wat zeg ik: ik was het vergeten! Maar er wordt gezegd (Nieuwsblad) dat door het grote succes in de toekomst nog eens zal gedaan worden, zo’n mis in ‘t Leives!!