M van Museum Leuven

Op 20 september 2009 opent M, het vernieuwde stedelijk museum van Leuven, met prestigieuze tentoonstellingen van Rogier van der Weyden en Jan Vercruysse. Tijdens Kulturama 2008 werd op de binnenplaats van bibliotheek Tweebronnen met krijt een grote M getekend. Iedereen die op zondag 17 februari 2008 om 15.00u tussen de lijnen stond, mag in 2009 gratis het museum in. De menselijke M werd vereeuwigd door fotograaf Marco Mertens.

Menselijke M van Museum Leuven

Klik op de foto om een groter exemplaar te bekijken. En nu maar zoeken naar de leveninleuven.be-medewerkers. ;-)

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “M van Museum Leuven”

Lime
(on februari 19th, 2008 at 10:30)

Met zo’n blonde haren ben je niet moeilijk te vinden ;)

 
M in avant-première
(on september 20th, 2009 at 18:02)

[…] Een hele tijd geleden stonden mijn vriend en ik, samen met andere museumenthousiastelingen in een grote M op het binnenplein van museum Tweebronnen. Daarmee verdiende ik een toegangsticket voor de avant-première van M, want de officiële opening […]