Licht gekanteld, edition la source

De derde aflevering van het jongerenfestival Licht gekanteld vindt plaats op vrijdag 29 februari in bibliotheek Tweebronnen. De avond start om 19.30u met “Tussen de boeken”: beeld, muziek, dans, theater en veel vragen op verrassende plekken in de bibliotheek. Om 21.00u wordt het gezongen en gesproken woord gegeven aan Ben Gijsemans, Collectief Wolf en Stefaan Van Brabandt. De avond wordt afgesloten met een streepje muziek gebracht door de Dining Philosophers en Sunbird.

Kaarten kosten 5 euro in voorverkoop en kunnen gereserveerd worden bij In&Uit Leuven.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Licht gekanteld, edition la source”

MetalArend over Licht Gekanteld
(on maart 4th, 2008 at 13:30)

[…] geeft op zijn blog een impressie van Licht Gekanteld, edition la source . Stem of voeg toe aan […]