Groot Vlaams Studenten Kampioenschap

Ben je student? Kijk je graag naar sport?

Dan mag je dit evenement zeker niet missen! Het GVSK is het hoogtepunt van een jaar universitaire sport. Op 5 maart kan je getuige zijn van een superspannende strijd tussen de 4 beste studententeams in verschillende sporttakken: handbal, basketbal, futsal, waterpolo, rugby, korfbal, hockey, volleybal & voetbal! Je kiest maar!

De eerste competities lopen van 10.00u tot 17.30u. De juiste planning van de wedstrijden vind je op www.vssf.net.

Het evenement vindt plaats op 2 locaties: Het universitaire sportcentrum van de K.U.Leuven (Tervuursevest 101) en in de sporthal van de KHLeuven (Kerspelstraat 70). Er is een gratis pendeldienst voorzien tussen beide locaties.

Tussen de wedstrijden door kunnen alle toeschouwers van 12.30u tot 15.30u in de sporthal van de KHLeuven gratis deelnemen aan activiteiten op de klimmuur (initiaties, trefbal-klimmen, speedklimmen). De deelnemers kunnen schitterende prijzen winnen (gsm, mp3-speler, dvd-speler).

‘s Avonds worden de Vlaamse kampioenen in de bloemetjes gezet op de huldiging in Gebouw de Nayer. Hier worden ook de prijzen voor sportieve hogeschool- en universiteitsstudent 2008 bekend gemaakt.

Wil je nadien een feestje bouwen met jouw favoriete team, ga dan zeker meevieren op de afterparty in de Waaiberg!

Ga zeker een kijkje nemen!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.