Gastgezinnen gezocht voor Paasfeesten Leuven

Elk jaar, tijdens het Paasweekend, vinden in Leuven de Paasfeesten plaats. Buitenlandse volkskunstgroepen uit de vier windstreken van Europa dompelen dan samen met de Leuvense volkskunstgroepen de stad onder in een aangename sfeer van muziek en dans. Eén van de pijlers waarop het festival steunt is de herberging van buitenlandse groepen bij gastgezinnen. Als gastgezin geef je minimum 2 personen 5 dagen overnachting en ontbijt. De aankomst van de gasten is voorzien op 20 maart ‘s avonds, vertrek op 25 maart 2008 ‘s morgens. Een prachtgelegenheid om culturen op een andere manier te leren kennen.

Wil je je opgeven als gastgezien, contacteer dan Katty Giddelo, tel: 016/22 45 43 (na 18 u) of Mia Blockx, tel: 0494/38 14 72.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.