Onder Hoogspanning XL NU in Leuven

Pelle en de bewoners van zijn gemeenschapshuis doen mee aan ‘Onder Hoogspanning XL‘, een VT4-programma met Hanne Troonbeeckx. Ze kregen twee energie-bewuste opdrachten. Voor de tweede opdracht is het noodzakelijk gans Leuven in te schakelen om tegen vrijdagavond 3000 stukken kleding in te zamelen en deze te verkopen voor het goede doel.

Je kan je steentje bijdragen door je oude kledij binnen te doen bij een kringloopcentrum in de buurt. Pelle is ook op zoek naar mensen die graag strijken. Wil je helpen? Plaats dan dit bericht op je blog of mail Pelle als je fysiek een handje wil toesteken: jan.pellegrims(AT)gmail(DOT)com.

De verzamelde kleren worden zaterdagnamiddag tussen 12 en 15u30 verkocht op de Oude Markt in Leuven. De kleren zullen aan dumpprijzen verkocht worden. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken voor je kleerkast, verkleedkoffer of gewoon voor het goede doel!

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Onder Hoogspanning XL NU in Leuven”

Moosability
(on februari 29th, 2008 at 16:12)

Goed initiatief. Met de opwarming van de aarde hebben we toch minder gerief aan ons lijf nodig.

Strippen voor het milieu!

 
Kleren te koop op de Oude Markt
(on maart 1st, 2008 at 16:08)

[…] oude lappen om mee te kuisen, was deze namiddag de Oude Markt the place to be. In het kader van een opdracht voor “Onder Hoogspanning XL” werden de kleren met zakken tegelijkertijd verkocht. […]