VRT en geloof

Het VRT-programma Volt is op zoek naar studenten die graag willen deelnemen aan de “Test je geloof quiz” op dinsdag 11 maart 2008 om 13 uur in Auditorium Zegher Van Hee, College De Valk, Tiensestraat 41 te Leuven. De test zal niet langer dan een kwartier duren en bestaat uit een aantal eenvoudige vragen over het katholieke geloof.

Op woensdag 19 maart zal er dan in de Volt-studio een debat plaatsvinden met als thema de “geloofscrisis”. Voor één van de filmpjes wil de VRT een beroep doen op de studenten die in Leuven aan de quiz deelnamen. De bedoeling van die quiz is om te testen wat studenten nog weten over de lessen godsdienst uit de humaniora. Voor meer informatie kan je e-mailen naar jess.houbregs@vrt.be.

Gelezen op de blog van Koen Vervloesem.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.