Bomblogging: Leuvense bloggers steunen vredesactie

Op 22 maart vindt de actie “Nato Game Over” plaats. Mensen uit gans Europa trekken naar het NATO-hoofdkwartier in Brussel om duidelijk te maken dat ze niet akkoord gaan met de Amerikaanse oorlogspolitiek van de NAVO. Nieuw is dat naast tal van organisaties en individuen ook enkele Leuvense bloggers dit protest ondersteunen.

De lezers van de Leuvense blogs die deze actie steunen, zullen in aanloop naar deze actie getrakteerd worden op bedenkingen over ontwapening, kernwapens en de “NATO Game Over“-actie van 22 maart in het bijzonder.

De blogactivisten roepen hun lezers bovendien op om aan te sluiten bij de actie van 22 maart en mee de bus te nemen richting Brussel. Kaarten voor de bus zijn te koop in de Wereldwinkel, Tiensestraat 273 in Leuven. Voel jij je geroepen om deel te nemen aan deze actie, voeg dan jouw blog toe aan de wiki.

Via Didi de Paris.

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Bomblogging: Leuvense bloggers steunen vredesactie”

rudy
(on maart 13th, 2008 at 12:22)

Tof initiatief. hopelijk krijgt het wat navolging!

 
Els
(on maart 13th, 2008 at 15:58)

Op zich ook interessant om te weten of zo’n oproep pakt bij bloggers. We blijven volgen..

 
pvc
(on maart 14th, 2008 at 9:35)

Inderdaad, Els. Eens een tof experiment. Ik ben ook erg benieuwd.