Infoavonden en opendeurdagen van de secundaire scholen

Ouders die interesse hebben om hun kind in te schrijven voor het secundair onderwijs in één van de scholen die deel uitmaken van de Katholieke Scholengemeenschap Leuven moeten er mee rekening houden dat inschrijvingen ook dit jaar zullen verlopen via een telefonisch inschrijvingssysteem. Vermits de kans aanzienlijk is dat ouders hun kind niet kunnen schrijven in de school van eerste keuze, raadt de Katholieke Scholengemeenschap Leuven aan meerdere scholen te bekijken.

De Katholieke Leuvense Scholengemeenschap groepeert alle katholieke scholen uit Leuven, waaronder Het Heilige-Drievuldigheidscollege (beter bekend als de Josefieten), het Paridaensinstituut, het Sint-Pieterscollege, het Mater Dei Leuven Instituut, het Heilig-Hartinstituut Heverlee en het Sint-Albertuscollege Haasrode.

Op dit ogenblik zijn bijna alle infovaonden van de scholen die ASO onderwijs aanbieden reeds achter de rug. Enkel in het Sint-Albertuscollege Haasrode kan je nog op zaterdag 15 maart terecht voor een infosessie.

Er is natuurlijk ook nog de opendeurdag die bijna alle scholen organiseren op zaterdag 26 april 2008. Goed organiseren is zeker de boodschap indien je meerdere scholen wil bezoeken.

Heilige-Drievuldigheidscollege : geen tijdstip vermeld
Paridaensinstituut : vanaf 11u
Sint-Pieterscollege : vanaf 13u30
Mater Dei Leuven instituut : van 11u tot 17u
Heilig-Hartinstituut Heverlee : geen tijdstip vermeld
Sint-Albertuscollege Haasrode : van 14u tot 18u
Sancta Mariainstituut : van 14u tot 18u
Miniemeninstituut : geen tijdstip vermeld

De opendeurdag van het Sint-Jozefinstituut is een week vroeger, op 19 april, van 14u tot 18u

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Infoavonden en opendeurdagen van de secundaire scholen”

LAURAA ..
(on maart 23rd, 2008 at 9:31)

Hii ;;
kga int Hdc gaan ma omwa uur begiint da eignlk diie Opendeurdag ? =)

Greetzz Lauraa ;;
(ps laat een commz op men Siite [a.])