Uniek taiko concert in Leuven

In samenwerking met het Flanders Center Osaka organiseert Tátake! (een Belgische Taiko groep) een culturele uitwisseling waarbij de topgroep Dadada-Dan Tenko op 5 april zal optreden in Het Depot in Leuven .

Dadada-Dan Tenko is een wervelende authentieke Japanse taiko-groep die een podium gebruikt waarvoor het dient : het publiek entertainen met energie, dynamisme, virtuositeit, in combinatie met zalige humor, inventieve variatie,…

Het palet aan instrumenten gebruiken ze even intensief als virtuoos. De polyvalentie van deze groep is fenomenaal. Op het podium ontpoppen ze zich als rasechte podiumbeesten waardoor je taiko kan ervaren als hedendaagse rock op gigantische drums. Heel begrijpelijk dat Dadada-Dan Tenko in Het Depot perfect op hun plaats staat. Taiko puur, met de traditie in alle eer, en de mogelijkheden ervan in al zijn dimensies.

Zeer energiek, zeer virtuoos, zeer humoristisch, zeer dynamisch, zeer… TAIKO… !!!!

Deuren gaan open om 19.00u. Tickets kosten 20 euro en zijn verkrijgbaar in voorverkoop bij Het Depot en Fnac.

Dadada-Dan Tenko

Bookmark and Share

Er zijn 4 reacties op “Uniek taiko concert in Leuven”

Dat klinkt als taiko’s in de oren. » Blikken Doos
(on maart 13th, 2008 at 14:22)

[…] Heel hard zelfs!  Dit bericht is gepost op donderdag, maart 13th, 2008 om 14:23 en is geclasseerd onder Aankondiging, Muziek. Alle reacties kan je volgen via de RSS 2.0 feed. Geef een reactie, of verwijzen vanaf je eigen website. […]

 
Pelle
(on maart 28th, 2008 at 21:41)

2 tickets te koop!

Wegens omstandigheden kan ik niet gaan. Tickets zijn over te kopen, zonder de reservatiekosten! (20 euro dus)
Contact op jan.pellegrims op gmail

@Carolien: ik zal dus ook geen verslagje kunnen maken…

 
Carolien
(on maart 29th, 2008 at 10:06)

@Pelle: Verdorie, wij hebben zelf al kaarten gekocht. We hadden eerst een andere verplichting, maar die viel weg waardoor we toch naar het concert konden gaan. Ik zal eens rondhoren of ik nog mensen ken die kaarten moeten hebben. Het verslagje zal ik dan zelf wel schrijven. ;-)

 
Geocaching
(on april 7th, 2008 at 10:52)

[…] andere verplichtingen en trokken we met een groepje van vier richting Het Depot voor anderhalf uur taiko. Een mooie afsluiter van een, ondanks het tegenvallende weer, fijne […]