Mobile School Mobiliseert – oproep

Op zaterdag 19 en zondag 20 april staat op het Martelarenplein in Leuven de hipste krottenwijk aller tijden. Jongeren blijven er slapen in het huis dat ze zelf hebben gebouwd en nemen deel aan een hoop blitse straatworkshops (capoeira, beatbox, breakdance…). Jeroen Meus komt koken, muzikanten komen spelen… Samengevat: een bijzonder aangename en amusante manier om met een wereldprobleem bezig te zijn.

Mobile School is op zoek naar 300 jongeren. Inschrijven is alleen weggelegd voor de oudste groepen van jeugdverenigingen. De twee voorwaarden: maximum 15 personen, minimum 16 jaar. Er kunnen 30 groepen deelnemen.

Meer info: www.mobileschool.org/streetsleep

Heleen Gadeyne
heleen@mobileschool.org
016 500 234
0479/49.51.03

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.