Labyrintquiz

Lesbiennevereniging Labyrint VZW organiseert op zaterdag 12 april om 19.30u voor de vijfde keer een boeiende quiz. Het belooft een gevarieerde, leerrijke en ontspannende quiz te worden met 8 vragenrondes, en 2 tussenrondes. Iedereen is welkom, zowel zij die gebeten zijn door het quizvirus als de occasionele spelers. De quiz vindt plaats in zaal Achturenhuis, Maria Theresiastraat 121 te Leuven (vlakbij station Leuven).

Inschrijven kan met een ploeg van max. 6 personen. Speel je graag mee maar heb je geen ploeg, geef dan je naam op. Je kan dan aansluiten bij een ander groepje of bij voldoende interesse wordt een bijkomende ploeg gevormd. Het inschrijvingsgeld bedraagt 12 euro per ploeg. Deelnemers steunen de lesbiennewerking in Leuven. Betaling gebeurt ter plaatse. Inschrijven via email kvdoors@skynet.be of telefonisch bij Karine 0494/049059 met vermelding van ploegnaam, contactpersoon, email en telefoon.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.