Leuvense Pokerspelers scoren in Rotterdam

De Leuvense pokerspelers Filip Verboven en Bram Staes (bekend van pokernet.be) scoorden erg goed op de Easter Series of Poker, te Rotterdam.

Op 25 maart kwamen de Leuvenaars aan de start in het “Main Event” toernooi, waar maar liefst 208 spelers elk 500 euro neertelden. Goed voor een totale prijzenpot van 104.000 euro.

Na twee dagen spelen was Filip nog bij de laatste drie. Met hun drieën discussieerden ze over een mogelijk deal (dit wordt bij poker toernooien vaak gedaan, wanneer de laatste overgeblevenen besluiten het prijzengeld te delen, in plaats van verder te spelen). Bij de discussie over de deal liepen de onderhandelingen stuk omdat de Nederlanders de Belg minder wilden geven. Verboven nam hier geen genoegen mee en er werd gewoon verder gespeeld. Aan tafel leek het wel alsof de Nederlanders samen over wilde blijven. Uiteindelijk lukte dat ook.

Verboven: HartenASchoppenT

Ivan Poortenge: SchoppenAHartenQ

Flop: RuitenJHarten4Klaveren2Klaveren9Schoppen2 en Verboven ligt eruit. Derde plaats mag dan wel jammer klinken, maar Filip hield er op deze manier toch zo’n 11.000 euro aan over.

Filip Verboven

Het 200 euro toernooi, dat vandaag van start ging, zit momenteel in de eindfase. Er deden 115 spelers aan mee, voor een totale prijzenpot van 23.000 euro. Zo meteen gaat de finale tafel er van start (laatste 9 spelers), waar Bram Staes momenteel aan de leiding staat.

Bram Staes

Het verdere verloop van het toernooi kan je live volgen via pokercity.nl

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.