1 april

Iedereen zichzelf respecterende blog haalt op 1 april wel eens een grapje uit met haar lezers. Onze grap was dat de burgemeester van Leuven, Louis Tobback, aan het bloggen geslagen was. Mensen die de burgemeester wat beter kennen, zullen dadelijk de wenkbrauwen gefronst hebben, want hoewel onze burgemeester zeer hard werkt, heeft hij al vaak toegegeven niet met computers overweg te kunnen.

We mogen zeggen dat de grap geslaagd is. Ons bericht werd opgepikt door de blog van het Nieuwsblad. We kregen enkele reacties van mensen die de bloggende Louis een leuk idee vonden en zelfs hun parkeerproblemen aankaartten. Het Nieuwsblad contacteerde vervolgens de burgemeester himself, die natuurlijk uit de lucht kwam vallen.

Meneer de burgemeester, bij deze laten wij u weten dat het een hele eer was enkele dagen in uw schoenen te mogen staan. Wij hopen alvast dat u ooit toch beslist een blog te beginnen. U zou ons alvast tot uw trouwe lezers mogen rekenen.

Bookmark and Share

Er zijn 6 reacties op “1 april”

Stef Telen
(on april 3rd, 2008 at 13:12)

Snoodaards !!!

 
Karel
(on april 3rd, 2008 at 13:49)

Hehe, ik dacht wel al zoiets.

Mooie! :-)

 
lucie
(on april 3rd, 2008 at 14:09)

Ik had ook zoiets verwacht. Goe gevonden toch!

 
Werkmens
(on april 3rd, 2008 at 18:56)

Voor een moment dacht ik toch dat het waar was :)

 
tante annie
(on april 4th, 2008 at 18:10)

het blogvelleke was wat te blauw

 
Carolien
(on april 4th, 2008 at 22:02)

@tante annie: Ik vond niet zo snel een geschikte rode layout. ;-)