Oproep project “Vaartkom in kaart”

De cel wijkontwikkeling van de stad Leuven wil de bewoners van de buurten die grenzen aan de Vaartkom betrekken bij het stadsvernieuwingsproject van de Vaartkom. De laatste jaren zijn er flink wat ingrepen gebeurd in de omgeving van de Vaartkom. De veranderingen die nog op het programma staan, zijn echter van een andere orde. Vandaar de interesse om het buurtleven en het uitzicht van de Vaartkom en omliggende wijken in beeld te brengen voor de werken beginnen. Bedoeling is de evolutie tijdens de werken op te volgen.

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkeling van de Vaartkom? Heb je een passie voor fotografie? Heb je oude foto’s van de Vaartkom? Ken je leuke anekdotes of boeiende verhalen die je wil delen? Wil je je inzetten om met andere wijkbewoners aan zo’n project rond het buurtleven te werken?

Kom dan naar de verkennende vergadering van de bewonderswerkgroep “Vaartkom in kaart”op 30 april om 19.00u in het wijkbureau Sint-Maartensdal (Rijdende Artillerielaan 6). Als je geïnteresseerd ben, geef dan vooraf een seintje via email aan sigrid.vanheukelen@leuven.be of telefonisch op het nummer 0479/23 34 74.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.