20 jaar Wereldfeest in Leuven

Dit jaar wordt op zaterdag 31 mei in de Bruul de twintigste editie van het Wereldfeest gevierd. Het Wereldfeest is een kleurrijk feest van solidariteit met het Zuiden. Tijdens dit feest komen vele mensen en organisaties samen die zich engageren om te werken aan een andere, betere wereld voor iedereen. Het Wereldfeest is een eerbetoon voor dit engagement èn een feest waar solidariteit, plezier en fijne ontmoetingen hand in hand gaan. Thema dit jaar is Solidariteit met kleur.

De voorbereidingen van de feesteditie zijn momenteel volop aan de gang. Het Leuvens Wereldfeest wordt gedragen door een enthousiaste groep vrijwilligers. Wil je bij de voorbereidingen of op 31 mei zelf de handen uit de mouwen steken? Vul dan het formulier op de website in.

Tot 25 mei kan je ook deelnemen aan de wedstrijd “1001 Solidaire Ideeën voor Leuven”. Heb jij een voorstel of idee om Leuven meer solidair te maken? Neem dan vóór 25 mei 2008 deel aan de wedstrijd. Je kan ook de ideeën van anderen lezen, beoordelen en van commentaar voorzien. De prijzen voor de winnende ideeën worden uitgereikt op het wereldfeest en het winnende idee wordt door schepen voor gelijke kansen, Denise Vandevoort, op de gemeenteraad gebracht.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “20 jaar Wereldfeest in Leuven”

pieter
(on april 6th, 2008 at 22:28)

op het leuvens wereldfeest kun je ook altijd enkele prima wereldmuziek concerten meepikken. vorig jaar was tropicalidad.be van de partij en ons multimediaal verslag lees, bekijk en hoor je hier.