Technische dienst (II)

Een drietal weken geleden wou ik hier de bereikbaarheid en de werking van de technische diensten van de stad Leuven eens even evalueren na hun een probleem door te mailen en te bekijken wanneer en wat voor reactie er op zou volgen.
Groot was mijn verbazing toen er al heel snel een reactie op het artikel op leuven.blogt kwam van de hoofdcontroleur van de technische dienst. Blijkbaar wordt deze blog ook daar gevolgd, en na mailsgewijs contact met Karel Vrints werd me verzekerd dat het probleempje snel zou worden aangepakt. Nu houden we eerlijk gezegd de rioolputjes voor de deur niet heel de dag in de gaten, maar bij de laatste regenbuien stond er geen plas meer voor de deur, dus ik ben er vrij zeker van dat de heer Vrints woord gehouden heeft. Ook op een bijkomende vraag die ik hem stelde werd snel en vriendelijk antwoord gegeven.

Conclusie: mijn klein experimentje werd een beetje in de war gebracht, maar als ik afga op de snelheid en de vriendelijkheid van de reacties ben ik er vrij zeker van dat het persoonlijk (telefonisch of mailsgewijs) contacteren van de technische dienst snel voor een oplossing of verduidelijking kan zorgen.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Technische dienst (II)”

Carolien
(on april 8th, 2008 at 23:23)

Oef, nu kan ik ‘s nachts eindelijk weer slapen. ;-)

 
Karel Vrints
(on april 9th, 2008 at 7:24)

Dank voor het compliment. Ik maak het over aan onze medewerkers. steeds tot uw dienst!