Zwerfvuilactie

Vijf gemeenten uit het Dijleland ten zuiden van Leuven, Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Oud-Heverlee en Overijse, organiseren in samenwerking met Natuurpunt afdeling VIJL en de Vrienden van Heverleebos en Meerdaalwoud op 19 april 2008 een zwerfvuilactie.

Aan deze opruimactie is ook een ruime sensibiliseringscampagne gekoppeld. Het is de bedoeling de burgers te sensibiliseren voor het probleem en aan te zetten om respect op te brengen voor de groene gebieden in onze omgeving. Elk opgeruimd stuk zal een bord krijgen waarbij duidelijk wordt gemaakt dat afval er niet thuishoort. Verenigingen en individuele burgers kunnen zich aanmelden bij de milieudienst van hun gemeente. De milieudiensten coördineren de actie op het grondgebied van hun gemeente en zullen het nodige materiaal ter beschikking stellen.

Meer info over deze actie is beschikbaar op de websites van de betrokken gemeenten en verenigingen : Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Oud-Heverlee, Overijse en Natuurpunt afdeling VIJL.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.