Basisworkshop ‘Werken met Living Puppets’

Tijdens de basisworkshop ‘Werken met Living Puppets’ ontdek je de mogelijkheden van het werken met een handpop en leer je er tegelijk mee spelen. Om te beginnen maak je kennis met de pop waarmee je gaat werken. Je leert een karakter vormen, de pop introduceren en via de handpop laagdrempelig en veilig communiceren met kinderen. Verder krijg je een beeld hoe je allerlei onderwerpen, thema’s en (leer)situaties kunt aangaan door gebruik te maken van materialen en attributen. Doelgroep van de workshop: leraren van kleuter- en basisschool, peuterspeelzalen …
De workshop is een initiatief van vzw De Blokkendoos. Op woensdag 30 april vindt deze workshop plaats in GroepT in Leuven. De workshops worden in totaal maar drie keer gegeven in België. Inschrijven kan via mail naar de Blokkendoos.

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Basisworkshop ‘Werken met Living Puppets’”

kelly
(on juni 30th, 2008 at 17:38)

Er is ook een forum over de living puppets

http://livingpuppets.forum2go.nl/

 
Elke
(on oktober 3rd, 2008 at 14:37)

Ik kwam ook deze site tegen met hele leuke tips over het gebruik van Living Puppets: http://www.handpopshop.nl/customer_portal_home.asp

 
Sonja feyaerts
(on april 15th, 2016 at 18:53)

Hallo,graag wil ik en cursus volgen bij jullie.
Ik ben vrijwilliger in rusthuis en het werken met poppen is iets dat al 2 jaar in mijn hoofd zit nadat mijn tante in het rusthuis is .
Maar hoe en wat verteld de pop ,ik ben best wel mondig en ben graag met mensen bezig .
Zo tot wederhooren grt sonja