Achterklap – Adriaan Van den Hoof

Op maandag 5 en dinsdag 6 mei komt Adriaan Van den Hoof naar het Depot met de voorstelling Achterklap. Achterklap is een persoonlijke en bij momenten zeer emotioneel doch dolkomische zelf bij elkaar geschreven voorstelling. Het is een verhaal waarin zijn helden uit de cinema, muziek en literatuur langskomen, aangedikt met persoonlijke verhalen over de gevechten met de demonen die hem wakker en bezig houden. Adriaan wil het publiek niet alleen de backstage en de coulissen van het theater laten zien, maar ook van zijn ziel en zijn leven.

Kaarten in voorverkoop kosten 13 euro, aan de kassa kosten ze 16 euro. Opgelet, voor maandag 5 mei kan je enkel nog tickets bestellen via Het Depot. Voor dinsdag 6 mei zijn er zowel kaarten beschikbaar bij Fnac als bij Het Depot.

Bookmark and Share

Er zijn 4 reacties op “Achterklap – Adriaan Van den Hoof”

Moosability
(on april 18th, 2008 at 10:43)

Joepie, ik zal er zijn. Ik heb er al goesting in.

 
Ralf
(on mei 1st, 2008 at 6:22)

Ik heb twee kaartjes over voor de voorstelling van 6 mei.

 
Ben
(on mei 7th, 2008 at 10:40)

Ik heb Jan Fabre geraden en wacht nog altijd op mijn vervallen Raiders!

 
Adriaan Van den Hoof - AchterKlap - bespreking
(on mei 7th, 2008 at 12:24)

[…] is behoorlijk enthousiast over de voorstelling van Adriaan Van den Hoof en sluit af met een figuurlijke staande ovatie. Stem of voeg toe aan […]