Fietsfeest op 27 april

Met een brede waaier aan activiteiten willen de stad Leuven en het Netwerk Duurzaam Leuven de fietser een duwtje in de rug geven en de fiets als duurzaam verplaatsingsmiddel bij uitstek promoten in Leuven. Niet alleen de fiets, maar ook andere duurzame vervoersmiddelen komen aan bod.

Op zondag 27 april 2008 vindt in Leuven een fietsfeest plaats op twee locaties.Van 10.00 tot 12.00 uur kan je in de Minderbroedersstraat 12 terecht voor een tweedehands fietsenmarkt.

Van 13.00 tot 18.00 uur is het Ladeuzeplein de plaats van afspraak voor een fietshappening. Sven Nys geeft er om 13.30 uur het startschot voor twee kinderfietstochten. Om 14.00 en 14.30 uur starten twee fietstochten doorheen Leuven en ommeland. Om 15.00 uur staat een gekke fietsentocht op het programma.

Het volledige programma vind je op de site van de stad Leuven of op die van Netwerk Duurzaam Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.