Leuven in Scene 2008: de vogelkathedraal en Geert Chatrou

Je zal er niet kunnen naast kijken: tijdens Leuven in Scene 2008 plaatst Stidio Orka een huizenhoge vogelkooi, genaamd de Vogelkathedraal op de Grote Markt in Leuven. De kooi is 12 meter hoog en je kan er luisteren naar exotische vogels, even op adem komen of tekeningen achterlaten van de plaats waarbij je de mooiste herinneringen hebt. De Vogelkathedraal is gratis en doorlopend toegankelijk van 13:00 tot 24:00 op zaterdag 10 en zondag 11 mei.

Op zondag avond zal een heel speciale gast optreden in de Vogelkathedraal: Geert Chatrou is wereldkampioen kunstfluiten en hij kan met zijn lippen zo’n mooie muziek fluiten dat je er kippenvel van krijgt. Op zijn site kan je al enkele stukjes beluisteren en tijdens Leuven in Scene is hij te bewonderen van 20:00 tot 21:00 op zondag 11 mei op de Grote Markt (gratis toegang).

Dit artikel is onderdeel van een reeks artikels waarbij telkens een onderdeel van Leuven in Scene 2008 voorgesteld wordt.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Leuven in Scene 2008: de vogelkathedraal en Geert Chatrou”

Geert Chatrou warmt de Grote Markt op
(on mei 9th, 2008 at 18:04)

[…] Een voorsmaakje van Leuven in Scène. Zondag treedt Geert Chatrou opnieuw op. […]

 
frederikmisplon.be » Het vogeltje fluit
(on mei 10th, 2008 at 9:10)

[…] weekend vindt Leuven in scène plaats. Hierboven alvast een aperitiefje van Geert Chatrou. ‘t Wordt weer een fantastisch weekend in Leuven! Stem of voeg toe aan : […]