Open Wervendag in Leuven

Op zondag 27 april organiseert de Confederatie Bouw de jaarlijkse open wervendag. In Leuven kan je vier werven gaan bezoeken: het huisvestingsproject centrale werkplaatsen, het nieuwbouwproject @Home studentenflats in de Brusselsestraat, het multifunctioneel nieuwbouwproject Hungaria en de verbouwing van museumsite M. Tussen de vier werven rijden twee bussen. Op de bus krijg je meer uitleg over de verschillende projecten en hun directe omgeving door de mensen van het Infohuis Stadsvernieuwing.

Praktisch
Tussen 10.00 uur en 11.30 uur en tussen 13.00 uur en 15.30 uur vertrekt er elk half uur een bus aan het station. Geïnteresseerde deelnemers verzamelen aan de infostand op het Martelarenplein. Aan elke werf kan je op- en afstappen en op eigen tempo de werf bezichtigen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.