Café Mezzanine

Nashje vertelt over haar ervaringen in de Mezzanine, een eetcafé  op het De Layensplein.

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Café Mezzanine”

Charlotte
(on oktober 3rd, 2013 at 23:19)

Serieuze afrader. Mijn vriendin en ik aten hier onlangs een ‘Caesar salade’, die zo zout was dat we amper een paar happen van ons bord binnenkregen. Wanneer we dit meldden aan de ober (én eigenaar?!) , was de reactie ‘oh, dat hebben we nog al gehoord’, maar hebben wel mooi de volle prijs voor mogen betalen. Ons zien ze hier alvast nooit meer terug!

 
Maike
(on april 19th, 2014 at 23:19)

Trage keuken, vuil terras, eten allesbehalve goed. Een echte afrader!

 
Koen
(on september 25th, 2017 at 15:32)

Gisteren met gezelschap (zeer slechte) koffie gedronken. Geen ondertassen, zeer onvriendelijk. Wanneer ik wijs op het ontbreken van ondertassen komt de eigenaar deze zeer arrogant en agressief op tafel gooien. Nog nooit meegemaakt. Crapuul! Ga hier nooit aub!