Open Wervendag in Leuven – Museumsite M

De redactie van leveninleuven.be bezocht de werf van museumsite M. De uitleg die we kregen van een werknemer van Cei De Meyer nv was zeer interessant. We kregen informatie over de gebruikte bouwtechnieken en het waarom van sommige ingrepen. Hij besteedde ook aandacht aan de dingen die zoal mis kunnen lopen op een werf: te late leveringen, foute berekeningen, etc. Niets dan bewondering voor de mensen die erin slagen de werken op zo’n grote werf in goede banen te leiden. Als kers op de taart mochten zij die dit wilden, plaats nemen in een bakje onderaan de grote kraan om vanuit de lucht de werf (en bij uitbreiding gans Leuven) te bekijken. Een fantastische ervaring.

Open Wervendag in Leuven

Open Wervendag in Leuven

Open Wervendag in Leuven

Je kan de werven in Leuven nog tot 18.00u bezoeken. Meer foto’s zijn te vinden op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.