DOCVILLE – wedstrijd gratis duotickets

Het festival van de documentaire film DOCVILLE is ondertussen toe aan de vierde editie en werkt verder op de eerder beproefde en gesmaakte formule: een overzichtelijk, streng geselecteerd programma van de beste recente nationale en internationale documentaire films.

DOCVILLE 2008 pakt uit met 31 titels die verdeeld werden in 5 categorieën. In de sectie Nieuwe Releases presenteert het festival een reeks gloednieuwe documentaires, waaronder heel wat exclusieve premières van films. De Nationale Selectie is de verzamelnaam voor een kleine maar fijne selectie binnenlands werk: de beste recente documentaires uit de twee landsgedeelten. De Internationale Selectie bestaat uit 10 gloednieuwe, in ons land (nog) onuitgegeven films. Zowel in de nationale als in de internationale selectie reikt de DOCVILLE jury een prijs uit. Verder pakt DOCVILLE uit met twee specials. Naar aanleiding van de Belgische première van Shine a Light vertoont het festival ook de twee voorgaande muziekdocumentaires van Martin Scorsese. En tenslotte zoomt DOCVILLE in op een intrigerend verschijnsel: de geanimeerde documentaire.

Leuven.blogt schenkt zomaar eventjes 5 duotickets weg voor een voorstelling naar keuze uit het DOCVILLE programma. De eerste vijf deelnemers die ons via het contactformulier contacteren en ons de namen bezorgen van de winnaars van de nationale en internationale competie van editie 2007, krijgen een duoticket. Vermeld bij deelname duidelijk je naam en emailadres zodat wij je kunnen contacteren als je bij de winnaars hoort. Medewerkers van leuven.blogt zijn uitgesloten van deelname.

!! LET WEL !! Deze vrijkaart geeft je gratis toegang tot een filmvoorstelling, maar kan je een plaatsje in de zaal niet garanderen (uitverkocht = uitverkocht!). Kom dus ruim op tijd (30 min op voorhand) en wissel je vrijkaart in voor een ticketje van je geliefkoosde film. Het is ook mogelijk om bij het STUK-onthaal je vrijkaart op voorhand in te wisselen voor een ticket. Zo is je plaatsje wel verzekerd!

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “DOCVILLE – wedstrijd gratis duotickets”

DOCVILLE- Laatste kans om te winnen
(on april 29th, 2008 at 10:11)

[…] is nog één duoticket voor DOCVILLE niet de deur uit. Zoek snel op wie de winnaars van vorig jaar waren, laat het ons weten via het […]

 
Winnaars Docville wedstrijd
(on april 29th, 2008 at 23:08)

[…] De tickets zijn de deur uit. De winnaars zijn: Andy Hilkens, Annelies Jooken, Coudie, Tijl Vereenooghe en Wouter Horré. Proficiat! […]