Leuven in Scene 2008: Grupo Puja! – K@osmos

Op zaterdag 10 mei 2008 zal het Spaans/Argentijnse Grupo Puja optreden op het Martelarenplein tijdens Leuven in Scene 2008. Ze leveren spektakel in de lucht: met behulp van een kraan zullen acht acteurs een acrobatisch luchtballet opvoeren op een enorme bol genaamd ‘La Bola’, begeleid met live-muziek en allerlei effecten. Het optreden gaat door van 22:00 tot 23:00 en de toegang is gratis. Wil je meer weten? Op hun site www.grupopuja.com staat meer informatie en op Flickr kan je allerlei foto’s vinden.

Dit artikel is onderdeel van een reeks artikels waarbij telkens een onderdeel van Leuven in Scene 2008 voorgesteld wordt.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Leuven in Scene 2008: Grupo Puja! – K@osmos”

Leuven in scène - filmpjes
(on mei 11th, 2008 at 19:01)

[…] Grupo Puja! […]