D’Hoogeschool blijft!

De Asfaltkonijnen zijn blij dat D’Hoogeschool in de running blijft om Mijn restaurant te winnen. Anja is ook tevreden dat Leuven nog niet uitgespeeld is. Liez vindt dat Leuven terecht in de wedstrijd blijft. En hier op de redactie van leuven.blogt hebben we stiekem een vreugdedansje gedaan. ;-) Benieuwd wie uiteindelijk de overwinnaar zal worden.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “D’Hoogeschool blijft!”

Goofball
(on mei 5th, 2008 at 13:54)

ook ik blijf supporteren!

 
johan van laeken
(on mei 8th, 2008 at 23:29)

Langs deze weg wil ik Jelle en Micheline nen dikke proficiat wensen met hun finale. Het is maar logisch dat een restaurant wint met de deelnemer die zelf kookt. De Jelle is nen zeer toffe gast, waarvoor mijn hoedje af en Micheline een supercoole madam.
Proficiat STEMMEN DAT ZE WINNEN