Leuven in Scène 2008: Opera Pagaï – Safari intime

Eén van de hoofdacts van Leuven in Scène 2008 is Safari intime van het Franse Opera Pagaï. Meer informatie kan je vinden in ons verslag over de voorbereidingsvergaderingen van Opera Pagaï. Bij deze act is de leuvense bevolking in sterke mate betrokken: een deel van de acteurs zijn Leuvenaars en de scènes worden opgevoerd in huizen van Leuvenaars. Safari intime kan je tijdens Leuven in Scène 2008 bezoeken in de Brouwersstraat (Bruul) op zaterdag 10 mei van 20:00 tot 21:30 en op zondag 11 mei van 20:00 tot 21:30. Je moet op voorhand een ticket kopen (5 euro) bij In&Uit Leuven.

Dit artikel is onderdeel van een reeks artikels waarbij telkens een onderdeel van Leuven in Scene 2008 voorgesteld wordt.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.